lauantai 24. heinäkuuta 2010

No niin! Nyt olen siis aloittamassa ensimmäistä omaa blogiani... Mielenkiintoista!!

Mitkä ovat syyt siihen, että jaan ajatukseni muun maailman kanssa? (olettaen, että joku joskus eksyy tähän blogiini ;) Ehkäpä siksi, että saan jäsennellä ajatuksiani, käyttää luovuuttani (jota olen valitettavasti käyttänyt ihan liian vähän!) ja toivottavasti joskus olla avuksi ajatusteni kanssa jollekin... Ja myös siksi, että minusta tuntuu että tämä voi johtaa jonnekin. Ehkäpä auttaa minua eteenopäin polullani tai jotain muuta. Kuka tietää!? Lisäksi minusta tuntuu siltä, että tämä maailma tarvitsee avautumista, tarinoita ihmisistä ja heidän matkoistaan omaan elämäänsä. Olen itse löytänyt tässä lähimenneisyydessä samanenkisten ihmisten tarinoita blogeista ja toivon, että tätä kautta saamme positiivista energiaa välitettyä enemmän ja enemmän eteenpäin. Usein ihmiset ovat "etsiessään" yksin ja on suuri helpotus löytää muita etsijöitä nettimaailmasta

Kuka minä olen? Minä olen tavallinen erilainen tyttönen :) Olen jo hiukan yli kolmenkymmenen, mutta tyttönä itseäni pidän. Haluan pysyä lapsenmielisenä tulevaisuudelle avoimena positiivisena elämänopiskelijana nyt ja tulevaisuudessa. En tulla "järkeväksi aikuiseksi", joka elää pääasiaassa järjellä eikä tunteella.

Minulla on kaksi lasta; 13 ja 3 -vuotiaat. Elän avioliitossa. Olen koulutukseltani insinööri ja tällä hetkellä olen työssäni mukana projektimaailmassa.

Elämäni tuntuu olevan murrosvaiheessa ja odotan innolla mitä sillä on minulle tarjottavanaan! Olen ollut aina kiinnostunut "yliluonnollisista" asioista. Ala-asteella luin ennustuksista, ufoista, sieppauksista, telepatiasta... Harrastimme kavereiden kanssa tyhmiä juttuja kuten spiritismiä (laudalla pelaamista). Myöhemmin ajatuksen kävivät syvällisimmäksi ja pohdin henkisiä oppeja ja uskontoja löytämättä uskonnoista vastauksia. Luin paljon henkistä kirjallisuutta ja minulle tuli aika selvästi jo siinä vaiheessa tuntuma siitä, miten minä uskon ja mikä on elämässäni tärkeää. Minulla oli usein tunne, että elämällä oli minua odottamassa jotakin, mutta en kuitenkaan löytänyt tai osannut etsiä sitä jotain. Välillä mielenkiinnon kohteet olivat muualla... Ajatukseni pyörivät bileiden ja baarien maailmassa ja kaikessa muussa "turhassa". Nyt ymmärrän, että minun oli käytävä läpi omaa elämän kouluani. Ilman kokemuksiani en olisi tässä.

Mihin minä uskon? Uskon siihen, että olemme kaikki yhtä. Uskon siihen, että suurin voima maailmassa on rakkaus. Uskon, että olemme kaikki täällä oppimassa; olemme oppilaita eri vaiheessa. Siihen minä uskon :)

Kerron huomenna lisää!

Satu <3

1 kommentti:

  1. vaimoni on kärsinyt haiman syöpäästä, joka on vahvistettu olevan neljäs vaihe, lääkäri kertoi minulle, että hänellä ei ollut muuta mahdollisuutta, koska hän ei vastannut hoitoon, mutta veljeni tuli meidän pelastuksemme tilaamalla tämän hamppunöljyn Rickiltä Simpsonin säätiö, jonka hän sanoi, on auttanut potilaita taistelemaan erilaisten syöpätapausten varalta, joten päätimme antaa sille mahdollisuuden, toistaiseksi vaimoni paranee täydellisesti hyvin ja tällä hetkellä hän voi kävellä talon ympäri itsestään. Minusta tuntui tarpeelliseksi annan muiden, jotka kärsivät tästä akuutista sairaudesta, että kun sinulla on hyvä hamppuaöljy, se voi todellakin antaa hyvän toisen mahdollisuuden elää. jos satut tarvitsevasi tätä hamppuaöljyä, voit ottaa yhteyttä säätiöön, joka toimitti veljeni laissa tämän sähköpostin kautta: ricksimpsoncannabis@hotmail.com

    VastaaPoista