sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

Tänään on hyvä päivä!

Lupaan tästedes aloittaa päiväni, niin että kerron itselleni päivän olevan hyvä. Jokainen päivä on tärkeä, elämä on tässä ja nyt! Siinä minulla onkin opettelemista ja paljon :) Huomaan usein ajatukseni harheilevan eiliseen, muuhun menneeseen tai sitten tulevaisuuteen unohtaen tämän hetken, joka on kaikkein tärkein asia! TÄMÄ HETKI TÄSSÄ JA NYT!

Huomenna alkaa taas työarkeni (taas huomista...). Okei, otetaan uudestaan... Nyt on viimeinen lomapäiväni. Olen onnellinen tästä päivästä. "Pakon sanelemat" rutiinit ovat minulle hyväksi. Tässä vaiheessa elämääni on hyvä, että elämääni rytmittää kahdeksasta neljään työ. Huomaan usein vapaa-ajalla hylkääväni sisäisen rytmini, jota kuitenkin minun tulisi kuunnella. Sitä siis opiskellen jatkan eteenpäin. Nyt on hyvä näin, tulevaisuudesta taas ei tiedä :) Kun arjen rutiinit kaikkoavat huomaan jättäväni myös meditoinnin ja muut tärkeät asiat vähemmälle huomiolle. Se tekee olostani tukkoisen, tunkkaisen, kiukkuisen, tyytymättömän. Eilen otin itseäni niskasta kiinni; tein enkelimeditaation kirjastosta löytäväni CD:n avulla ja mieleni tyyntyi suunnattomasti. Löysin päivästä taas ilon ja tyytymättömyyden tunteet kaikkosivat pois. Tänä aamuna heräsin aikaisemmin kuin muu perhe kuten aina arkenakin ja pystyin rauhassa hiljentymään ja tekemään "henkiset" aamurutiinini. :) Tunsin vahvasti ympärilläni olevan tuen, enkelit, henkioppaan, koko maailman kaikkeuden.

Kyllä elämä on ihanaa!

1 kommentti:

  1. vaimoni on kärsinyt haiman syöpäästä, joka on vahvistettu olevan neljäs vaihe, lääkäri kertoi minulle, että hänellä ei ollut muuta mahdollisuutta, koska hän ei vastannut hoitoon, mutta veljeni tuli meidän pelastuksemme tilaamalla tämän hamppunöljyn Rickiltä Simpsonin säätiö, jonka hän sanoi, on auttanut potilaita taistelemaan erilaisten syöpätapausten varalta, joten päätimme antaa sille mahdollisuuden, toistaiseksi vaimoni paranee täydellisesti hyvin ja tällä hetkellä hän voi kävellä talon ympäri itsestään. Minusta tuntui tarpeelliseksi annan muiden, jotka kärsivät tästä akuutista sairaudesta, että kun sinulla on hyvä hamppuaöljy, se voi todellakin antaa hyvän toisen mahdollisuuden elää. jos satut tarvitsevasi tätä hamppuaöljyä, voit ottaa yhteyttä säätiöön, joka toimitti veljeni laissa tämän sähköpostin kautta: ricksimpsoncannabis@hotmail.com

    VastaaPoista