keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Täällä "taas"!!!

Hih, onpas siitä aikaa!! Melkein vuosi taasen vierähtänyt. Mutta ei se mitään, näihin ajatuksiin on ihana palailla silloin tällöin ja nähdä millaisia ajatuksia on mahtunut matkan verrelle :)

Elämä on aika erilaista kuin silloin kun aloitin kirjoittamaan blogia...2010? Mutta muistan, että unelmoin asioista, jotka nyt ovat totta!! Eli itse olen visioinut maailman jossa nyt elän.. Huomaan, että osa unelmistani ja tavoitteistani kaipaavat kyllä päivitystä, hah :) ...ehkäpä aika siis visioida elämääni uusiksi.

On kyllä aivan mahtavaa huomata, että kaikki on tosiaan itsestä kiinni, millaisten ajatuksien annan vaeltaa, millaisia pelkoja minulla on. Kaikki ne tulevat eteen, tavalla tai toisella. Elämä on tosi mielenkiintoinen peli. Ja peili. Osaisi vain aina katsella siitä vinkkelistä, eikä jumiutua tilanteisiin ja asioihin. No oppi tulee matkan varrella. Ihanaa edelleen olla matkalla, tyhmäähän se olisin olla ihan valmis, mitä iloa matkasta enää olisi? Kysyn vaan...!?

Eli jatkan matkaa, mielenkiinnolla odottaen mitä tuleman pitää.... Pus pus <3 comment-3--="">

2 kommenttia:

  1. Hienoa kuulla, että paljon unelmiasi on toteutunut! Olet ollut paljon viisaampi kuin minä... :) Minäkin olin vuoden pois blogimaailmasta, kun vedin puoleeni kaikenlaista, mitä en tiennyt tahtoneeni, mm. iskiaksen... Mutta sisäiset selvittelyt ovat mulla yhä kesken, joten saa nähdä kuinka kauan vielä vedän puoleeni kaikenlaista sellaista, joka ei tunnu kivalta, mutta joka auttaa sisäisessä puhdistuksessa. Ja ehkäpä myös selviää, mitä se on, mitä oikeasti toivoisin. Hassua, kun ihminen ei tiedä sitä... :0

    Oikein inspiroivaa ja innostavaa matkanjatkoa sinulle!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, sitä samaa myös sinulle!!

    Vaikka paljon unelmia on toteutunut, niin paljon on myös vastaan tullut opetuksia, joiden kautta on ...hmmm... pidemmällä tähtäimellä oppinut paljon, mutta jotka vastaantullessaa eivät ole niin mieluisia tapahtumia tai asioita. Eli samassa junassa me kaikki, yhtään viisaampi en ole kuin kukaan muukaan, hih :)

    VastaaPoista