tiistai 26. huhtikuuta 2011

Pitäisi

Pitäisi meditoida, pitäisi tehdä kirjanpito, pitäisi päivittää hoitopäiväkirja, pitäisi olla syömättä kun ei edes ole nälkä! Pitäisi mennä nukkumaan, ettei aamulla väsytä, pitäisi tehdä koulutukseen liittyviä harhoituksia, mutta kun on muuta tekemistä/väsyttää/ei huvita. Pitäisi työstää nettisivujen tekstit valmiiksi... Pitäisi olla tekemettä tätä himskatin listaa tekemättömistä asioista!!

Hmmm... Ja hyväksyä, ettei aina voi olla tehokas. Aina ei voi jaksaa, aina ei tarvitse huvittaa. Itselle voi olla mukava ja hyväksyä tehottomuuden. Se on vain niin kauhian hankalaa. Mieluummin sitä piiskaa itseään ja vähän säälitteleekin, että "et sinä kurja saa mitään aikaiseksi..." Ja niin tästä saamattomuudesta tulee osa minuutta: "en minä tätä kuitenkaan saa tehtyä, kun on niin monta asiaa rästissä, jotka pitäisi myös hoitaa" jne.

Hö, minä olen nyt oikein kiltti itselleni ja lohdutan. Kyllä minä vielä jaksan. Minua ei tänään huvita, mutta jos minä nyt hyväksyn asian ja syön hyvällä omallatunnolla syntistä e-aineita täynnä olevaa kaupan valmisrahkaa, niin ehkäpä minä huomenna teen rahkani tuoreista luomuhedelmista tai marjoista ja teen meditaatioharjoituksia nauttien tekemissestä (en suorittamisesta!). Tai sitten en huomenna vaan ens viikolla (tai ens vuonna!!). Mutta nyt minä hyväksyn itseni juuri tämänlaisena laiskurina, I love me <3 and you too!!!

Heippa!

1 kommentti:

  1. Kuulostaa niin tutulta, en ryhdy siihen kuvataidekouluttajahommaan kun ei siitä kuitenkaan mitään tuu, enkä jaksa harjoitella jne jne..
    Tuota olen puhunut itselle.
    Yritän samaa, puhua kauniisti ja ymmärtäväisesti ja armahtaa itseäni. <3

    T. Eeva

    VastaaPoista