maanantai 27. joulukuuta 2010

Keho ja mieli

Onko ulkoisella väliä jos sisin on kunnossa?

Kyllä ja ei. Sisimmästä löytyy kaikki. Ei ole olemassa ulkoista, on vain sisäinen maailma, josta kaikki heijastuu. Eli voisi sanoa, että kun olet sisältä kunnossa, se riittää. Mutta tässä 3D todellisuudessa jossa elämme, myös kehollamme on merkitystä. Luodessasi maailmasi, luot myös itsesi. Ja se mitä tunnet, sitä myös olet. Fyysinen kehosi on ollut useimmilla koko elämämme "väkivallan" kohteena. Olet syönyt huonosti, saanut kemikaalija kehoosi niin ruuan kuin ympäristösi kautta. Kehosi ei tällöin toimi oikein. Kehosi voi kehittää sairauksia, jolloin mielesikään ei toimi ideaalilla tavalla. Kun mielesi ei ole täysin kirkas, on sinun vaikeampi edetä polullasi. On siis tärkeää pitää sekä mieli ja keho kunnossa. Molemmat ovat erittäin tärkeät osaset kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa.

Näkemämme on vain harhakuva, mutta tärkeä sellainen. Tämän kokemuksen, tämän elämän on tarkoitus meitä auttaa eteenpäin kohti valoa, kohti itseämme. Olemme luojia, jumalia. Me olemme kaikki. Yksi ja kaikki. Tällä hetkellä suurin osa ihmiskunnasta on kaukana itsestään. Kuljemme sumussa, näkemättä ympärillemme, uskoen erillisyyden harhaan.

Tähän väliin puolison kommentti pesuhuoneesta: Hei camooon... Ei kellään oo ruisjauhoja ja kookosöljyä peilikaapissa... Hiljainen protesti :) Täytyy tunnustaa että noin vuoden (vai kaksi?!) kestänyttä tiedostavampaa elämäntyyliäni ei ole varmasti helppoa hyväksyä. Kaikki on muuttunut ja muuttuu niin kokonaisvaltaisesti. Ajatukset, teot, tapa elää. Ei voi olettaakaan että kaverit, ystävät, puoliso, lapset astelisivat samassa tahdissa. Kaikilla suunta on sama, mutta toteutus voi olla täysin erilainen ja täysin eri ajassa. Itse sorrun liikaa jakamaan ajatuksiani lähipiirille. Tottakai haluan heille parasta kuten myös ympäristölleni (ja samalla myös itselleni) ja kuvittelen välillä velvollisuudekseni jakaa tätä "totuutta" liian innokkaasti.

Maalliset velvollisuudet kutsuvat (perhe painostaa) :) Tämä pikakirjoituksella (joten pahoittelen mahdollisia virheitä...)

Rakkautta kaikille!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti