torstai 19. elokuuta 2010

On aika herätä

Miten saada ihmisiä heräteltyä, ravisteltua löytämään todellinen itse? Iso osa ihmisistä kulkee laput silmillään kasaten omaisuuttaan; hieno koti, sisustus, vaatteet, uusi auto... Ja kun mammonaa on kertynyt hiukan enemmän hankitaan kakkosauto, kesämökki ja monenlaisia turhuuksia. Oletetaan, että onnellisuus odottaa siinä samassa osoitteessakin kun taloudellinen riippumattomuus.

Mikä on totuus? Miksi me olemme täällä? Olemmeko täällä vain kahlaamassa elämää läpi keräten sitä materiaa, ilman mitään syvempää? Mitä meistä jää jäljelle kuin kuolemme? Uskotko, että kun kaikki päättyy, meistä ei jää mitään? Vai uskotko, että kun tulee se aika, vain todellinen minä jää? Että sielu jatkaa kulkuaan vaikka tämä harha päättyy. Tämän elämän ego kuolee, ruumiisi muuttuu mullaksi ja keräämäsi materiaali menettää merkityksensä. Mikä silloin on tärkeää? Eikö ole tärkeää, että olet kasvanut tämän elämän aikana, päässyt lähemmäksi totuutta? Että voit astua askeleen ylemmäs, enemmän tiedostaen enemmän ymmärtäen.

Olen sitä mieltä, että sitä onnellisemmaksi elämä muuttuu, kun uskallamme avata silmämme ja huomaamme olevamme yhtä. Kaikilla on yhteinen päämäärä. Tässä vaiheessa elämää on tarkoitus ottaa ne laput pois, avata silmät ja huomata tämä sykkivä elämä. Rakastaa jokaista atomia tässä universumissa ja ymmärtää se, että kukaan ei ole yksin. Me olemme yhtä.

Rakkaudella
Satu <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti